Välkommen till trivsel- och städdag

Lördagen den 23 oktober med samling vid miljöboden 10:00

Nu är det dags att snygga till och rensa omkring husen så att det blir höststädat och trivsamt – samtidigt som vi grannar får en chans att lära känna varandra och umgås. Alla boende är välkomna (oavsett om man bor i bostadsrätt eller hyresrätt) och sopsäckar, handskar, krattor och annat som behövs håller vi med.

Självklart är det frivilligt att vara med, och du deltar bara om du känner dig helt frisk och inte har några symtom. Vi hjälps åt med att se till att hålla avstånd.

En container kommer denna helg att finnas vid miljöboden. Den kommer att hållas öppen kl. 10-12 samt 13-14 lördagen den 23 oktober och 10-12 söndagen den 24 oktober. Här kan du slänga skrymmande skrot och miljövänligt gods som du vill bli av med samt det som finns utanför förråd och i källargångar.

Färgburkar, batterier, elektronik, allt med ”sladd” och kemikalier får absolut inte slängas i containern! För detta kommer särskild sopsäck att finnas vid tidningshuset. Du får inte slänga byggavfall!

Arbetsuppgifter fördelas av styrelsen & trädgårdsgruppen. Klockan 12 serveras det grillad korv och dryck! Vid rondellen port 8 på baksidan av huset (Vego- och glutenfria alternativ kommer att finnas) Vill du bjuda på egenlagad mat eller fika? Det får du gärna göra – skicka ett mejl till styrelsen senast 22 oktober så vi vet hur mycket vi behöver handla.

English speaking? Everybody is of course welcome!

Styrelsen & trädgårdsgruppen hälsar er alla varmt välkomna!