Trivsel- och städdag hösten 2023

Söndagen den 1:a oktober samlas vi klockan 10:00 utanför miljöboden

Nu är det dags att snygga till och rensa omkring husen så att det blir höststädat och trivsamt – samtidigt som vi grannar får en chans att lära känna varandra och umgås. Alla boende är välkomna (oavsett om man bor i bostadsrätt eller hyresrätt) och sopsäckar, handskar, krattor och annat som behövs håller vi med

En container kommer denna helg att finnas vid miljöboden. Den kommer att hållas öppen kl. 10-12 på städdagen, samt en stund efter korvgrillningen. Här kan du slänga skrymmande skrot och miljövänligt gods som du vill bli av med. Och vi gör som vanligt och hjälps åt att rensa våra källargångar.

Färgburkar, batterier, elektronik, allt med ”sladd” och kemikalier får absolut inte slängas i containern! Du får inte heller slänga byggavfall!

Arbetsuppgifter fördelas av styrelsen. Ca klockan 12 serveras det grillad korv, dryck, kaffe, bullar och godis! Samling vid grillen bakom Hus 1 (Vego- och glutenfria alternativ kommer att finnas) 

Vill du bjuda på egenlagad mat eller fika? Det får du gärna göra – skicka ett mejl till styrelsen senast den 28 september så vi vet hur mycket vi behöver handla.

 

English speaking? Everybody is of course welcome! Please read more in BoAppa.

Styrelsen hälsar er alla varmt välkomna!