Styrelsen informerar: Coronavirus, stambyte och OVK-besiktning

Som ni alla säkert känner till har vi en spridning av coronaviruset Covid-19 i samhället och det är viktigt att vi alla hjälps åt och följer de råd som myndigheterna ger. Vi är flera i husen som gärna hjälper till att handla mat eller medicin om någon skulle behöva hjälp med det. Mer info om det finns i vår Facebook-grupp Talgoxen 1 & 3 Bostadsrättsförening.

Här kommer information om stambytet och OVK-besiktning.

Planeringen av stambyte fortsätter enligt plan

Vi är i slutskedet av upphandlingen av entreprenör och kommer att fatta beslut under veckan. Tanken är att vi fortsätter enligt plan, men med eventuell anpassning beroende på hur situationen med viruset utvecklas. Så fort vi har mer konkret information om planen framåt skickar vi ut det.

Gällande OVK-besiktning

Alla boende har fått en lapp med information om att OVK-besiktning ska göras onsdag den 25 mars mellan 8:00 - 16:00. Vi har pratat med vår kontaktperson på Sotaren i Norrort och beslutat att besiktningen kommer att genomföras som planerat. Det är viktigt att ringa vår kontaktperson Oskar Forss på telefonnr 0708-782059 om man känner sig sjuk och inte bör ha besök av dem. Och om man inte känner sig bekväm med att få besök av besiktningsmännen ringer man till Oskar och då hoppar de över er lägenhet och kommer eventuellt tillbaka vid ett senare tillfälle. Besöket av besiktningsmännen tar ca 10-15 minuter och de kommer självklart bara om de själva känner sig friska.

Vänlig hälsning,

Styrelsen