En bra sammansättning av styrelsemedlemmar i Brf Talgoxen 1 och 3

Vid årsstämman i juni röstades styrelse fram, vilket resulterade i att tidigare styrelsemedlemmar sitter kvar i styrelsen och ytterligare en styrelseledamot röstades in. Föreningen fick beröm av den nya finansiären för en väl sammansatt styrelse utifrån den kompetens styrelsen besitter.  

Presentation av styrelsemedlemmar

Daniel Mourad

Regioncontroller på Skanska Sverige AB sedan fyra år tillbaka. Har jobbat med ekonomi i ca 10 år och även jobbat inom bankväsendet. Daniel har en magisterexamen inom företagsekonomi. Ordförande i Brf Talgoxen 1 och 3.

Elenor Flodin

Digital Content Manager & UX Copy på Avanza Bank. Har jobbat totalt 6 år inom bank och finans. Elenor har en kandidatexamen inom företagsekonomi.

Ulrika Ekmar

Enhetschef för LLS-verksamheter på Cedervillan AB. Har jobbat största delen av sitt liv inom vård och omsorg. Ulrika har en kandidatexamen som socionom och grundläggande psykoterapiutbildning.

Seifeddine "Seif" Ben Halima

Utredare på försäkringskassan. Seif har jobbat med detta i flertal år nu och har examen inom företagsekonomi.

Stefan Nielsen 

Jourtekniker på L&T. Har en utbildning inom industriell elektronik. Stefan har stort kunnande om vår fastighet och arbetar mycket med driften av fastigheten.

Stephen Benteryd

Fastighetstekniker på Driftia. Även Stephen har stort kunnande om vår fastighet och arbetar mycket med driften. Då han själv jobbar som fastighetstekniker finns en ovärderlig kompetens angående olika driftsfrågor.

Yvonne Sandberg

Yvonne har till största delen arbetat inom försäkringsbranschen. Har tidigare suttit med i styrelse för mindre bostadsrättsförening. Yvonne är det senaste tillskottet i styrelsen.