Styrelsen informerar: På uppdrag av Solna stad utför Norrenergi schaktarbete i samband med att irakiska ambassaden flyttar hit

I början av sommaren flyttar irakiska ambassaden till kontorslokalen på Släggbacken 9. I samband med detta kommer rör för värme och vatten att åtgärdas. På uppdrag av Solna stad kommer Norrenergi att påbörja schaktarbetet v. 10 (4/3). Det är boende på Släggbacken 1-7 som kommer att beröras av detta.

Grävning kommer att ske under trottoaren och utanför portarna 1-7 (ojämna nummer). Arbete med rörledningar kommer även att ske i taket på källaren under port 1. Detta kommer att medföra vissa olägenheter:

  • En port i taget beräknas vara avstängd i 3-4 dagar. Arbetet påbörjas vid port 7. Man kan då antingen behöva använda ingången på andra sidan huset eller gå in genom en annan port och gå igenom huset.
  • Vattnet kommer att stängas av 1 dag under kontorstid.
  • Parkeringen längs gatan kommer att stängas av och vara avstängd under perioden. Förhyrda parkeringsplatser påverkas inte. 
  • Cyklar kommer att behöva flyttas på, oklart när och hur länge.
  • Norrenergi behöver komma in i cykelrum och två förråd (berörda boenden kommer att informeras om detta). 

Norrenergi återkommer med mer information om detta och då med kontaktinformationo om vem man kan ringa och ställa frågor. Information sätts upp i portarna.

Styrelsen