Informationsmötet den 20 augusti.

Stort tack till alla som kom på föreningens informationsmöte den 20 augusti! Här kommer en kort sammanfattning av vad som togs upp på mötet.

När ordföranden hälsat välkommen, styrelsen presenterat sig och nya medlemmar hälsats välkomna berättade styrelsen kort om föreningens ekonomi.

Därefter togs frågan stambyte upp. Styrelsen tar in offerter från olika entreprenörer för att kunna genomföra ett stambyte . När det blir så dags kommer de boende att kallas till ett informationsmöte.

Lekplatsen på baksidan av huset är inte säker och får därför inte användas mer. Styrelsen planerar att istället anlägga en boulebana på platsen för att skapa en aktivitetsplats för boende i föreningen.

Flera deltagare på mötet ville engagera sig i föreningen på olika sätt. Styrelsen kommer att bjuda in till ett möte för dig som vill delta i praktiska göromål  eller göra något annat som bidrar till trivsel .

Deltagare på mötet tog upp olika problem i fastigheten. De problem som kan åtgärdas kommer att åtgärdas inom den närmaste tiden.

Om du vill felanmäla något i din bostad, kontakta SBC på telefon 0771-722 722 måndag-fredag kl 7-21, eller www.sbc.se/felanmalan.

Har du frågor till styrelsen når du oss på brftalgoxen.solna@gmail.com eller på styrelsens telefon 0772964960, på onsdagar kl 18-19, eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

Till kontaktformuläret